Whatsapp
Hızlı İletişim
Hızlı İletişim+90 216 305 95 77+90 216 305 19 69info@oktrade.com.tr
ANASAYFA KURUMSAL DİSTRİBÜTÖRLÜKLER ÜRÜNLER GÜNCEL İLETİŞİM
- ÜYELİK -
GİRİŞ YAP KAYIT OL EN FA

- ÜRÜNLER -

KOZMETİK - Silikonlar - Genel Silikonlar
KOZMETİK

Ürün Adı INCI  Viskozite 25oC (mPa.s) Özellikler
CM DM Siklopentasiloksan & Dimetikon 3500 %100 silikondur. 25 oC'de refraktif indeksi 1.399'dur. Saç formülasyonlarında kullanıldığında saça yumuşaklık ve parlaklık verir. Ürünün ciltte kolay yayılmasını sağlar. Cilt bakım ve güneş bakım ürünlerine yumuşaklık, ipeksilik hissiyatı kazandırır. Yapışkanlığı azaltır. Suya direnç kazandırır. Renkli kozmetikte ise emülsiyonlarda, tozlarda ve stick formüllerde kullanılabilir. Yumuşaklık sağlar ve kalıcılığı arttırır.
C- DMB Siklopentasiloksan & Dimetikon 6000

%100 silikondur. 25 oC'de refraktif indeksi 1.399'dur. Saç formülasyonlarında kullanıldığında saça yumuşaklık ve parlaklık verir. Ürünün ciltte kolay yayılmasını sağlar. Cilt bakım ve güneş bakım ürünlerine yumuşaklık, ipeksilik hissiyatı kazandırır. Yapışkanlığı azaltır. Suya direnç kazandırır. Renkli kozmetikte ise emülsiyonlarda, tozlarda ve stick formüllerde kullanılabilir. Yumuşaklık sağlar ve kalıcılığı arttırır.

C-DML   Siklopentasiloksan & Dimetikonol 6000 %100 silikondur. 25 oC'de refraktif indeksi 1.397'dir. Saç formülasyonlarında kullanıldığında saça yumuşaklık ve parlaklık verir. Ürünün ciltte kolay yayılmasını sağlar. Cilt bakım ve güneş bakım ürünlerine yumuşaklık, ipeksilik hissiyatı kazandırır. Yapışkanlığı azaltır. Suya direnç kazandırır. Renkli kozmetikte ise emülsiyonlarda, tozlarda ve stick formüllerde kullanılabilir. Yumuşaklık sağlar ve kalıcılığı arttırır.
C- DML LV Siklopentasiloksan & Dimetikonol 1750 %100 silikondur. 25 oC'de refraktif indeksi 1.397'dir. Saç formülasyonlarında kullanıldığında saça yumuşaklık ve parlaklık verir. Ürünün ciltte kolay yayılmasını sağlar. Cilt bakım ve güneş bakım ürünlerine yumuşaklık, ipeksilik hissiyatı kazandırır. Yapışkanlığı azaltır. Suya direnç kazandırır. Renkli kozmetikte ise emülsiyonlarda, tozlarda ve stick formüllerde kullanılabilir. Yumuşaklık sağlar ve kalıcılığı arttırır.
C- DML MV Siklopentasiloksan & Dimetikonol 2500 %100 silikondur. 25 oC'de refraktif indeksi 1.397'dir. Saç formülasyonlarında kullanıldığında saça yumuşaklık ve parlaklık verir. Ürünün ciltte kolay yayılmasını sağlar. Cilt bakım ve güneş bakım ürünlerine yumuşaklık, ipeksilik hissiyatı kazandırır. Yapışkanlığı azaltır. Suya direnç kazandırır. Renkli kozmetikte ise emülsiyonlarda, tozlarda ve stick formüllerde kullanılabilir. Yumuşaklık sağlar ve kalıcılığı arttırır.
C- DML HV Siklopentasiloksan & Dimetikonol 7000 %100 silikondur. 25 oC'de refraktif indeksi 1.398'dir. Saç formülasyonlarında kullanıldığında saça yumuşaklık ve parlaklık verir. Ürünün ciltte kolay yayılmasını sağlar. Cilt bakım ve güneş bakım ürünlerine yumuşaklık, ipeksilik hissiyatı kazandırır. Yapışkanlığı azaltır. Suya direnç kazandırır. Renkli kozmetikte ise emülsiyonlarda, tozlarda ve stick formüllerde kullanılabilir. Yumuşaklık sağlar ve kalıcılığı arttırır.
C- DML 1011 Siklopentasiloksan & Siklotetrasiloksan &Dimetikonol 2500 %100 silikondur. 25 oC'de refraktif indeksi 1.397'dir. Saç formülasyonlarında kullanıldığında saça yumuşaklık ve parlaklık verir. Ürünün ciltte kolay yayılmasını sağlar. Cilt bakım ve güneş bakım ürünlerine yumuşaklık, ipeksilik hissiyatı kazandırır. Yapışkanlığı azaltır. Suya direnç kazandırır. Renkli kozmetikte ise emülsiyonlarda, tozlarda ve stick formüllerde kullanılabilir. Yumuşaklık sağlar ve kalıcılığı arttırır.
C- DML 1012 Siklopentasiloksan & Siklotetrasiloksan &Dimetikonol 6000 %100 silikondur. 25 oC'de refraktif indeksi 1.397'dir. Saç formülasyonlarında kullanıldığında saça yumuşaklık ve parlaklık verir. Ürünün ciltte kolay yayılmasını sağlar. Cilt bakım ve güneş bakım ürünlerine yumuşaklık, ipeksilik hissiyatı kazandırır. Yapışkanlığı azaltır. Suya direnç kazandırır. Renkli kozmetikte ise emülsiyonlarda, tozlarda ve stick formüllerde kullanılabilir. Yumuşaklık sağlar ve kalıcılığı arttırır.
C- DML 1021 Siklopentasiloksan & Dimetikonol 2500 %100 silikondur. 25 oC'de refraktif indeksi 1.397'dir. Saç formülasyonlarında kullanıldığında saça yumuşaklık ve parlaklık verir. Ürünün ciltte kolay yayılmasını sağlar. Cilt bakım ve güneş bakım ürünlerine yumuşaklık, ipeksilik hissiyatı kazandırır. Yapışkanlığı azaltır. Suya direnç kazandırır. Renkli kozmetikte ise emülsiyonlarda, tozlarda ve stick formüllerde kullanılabilir. Yumuşaklık sağlar ve kalıcılık arttırır. 
C- DML 1022 HV Siklopentasiloksan & Dimetikonol 6000 %100 silikondur. 25 oC'de refraktif indeksi 1.397'dir.  Saç formülasyonlarında kullanıldığında saça yumuşaklık ve parlaklık verir. Ürünün ciltte kolayyayılmasını sağlar. Cilt bakım ve güneş bakım ürünlerinde yumuşaklık, ipeksilik hissiyatı kazandırır. Yapışkanlığı azaltır. Suya direnç kazandırır. Renkli kozmetikte ise emülsiyonlarda, tozlarda ve stick formüllerde kullanılabilir. Yumuşaklık sağlar ve kalıcılığı arttırır.