Whatsapp
Hızlı İletişim
Hızlı İletişim+90 216 305 95 77+90 216 305 19 69info@oktrade.com.tr
ANASAYFA KURUMSAL DİSTRİBÜTÖRLÜKLER ÜRÜNLER GÜNCEL İLETİŞİM
- ÜYELİK -
GİRİŞ YAP KAYIT OL EN FA

- ÜRÜNLER -

KOZMETİK - Silikonlar - Alkil Fonksiyonlu Silikonlar
KOZMETİK

Ürün Adı INCI Viskozite 25 oC (mPa.s) Özellikler
CAPRYLYL TSO Caprylyl Methicone 4 %100 silikondur. 25 oC'de refraktif indeksi 1.413'tür. Cilt bakım ve güeş bakım ürünlerinde ürüne yumuşaklık, ipeksilik, yayılabilirlik kazandırır ve yapışkanlığı ve beyazlaşmayı azaltıcı etki gösterir. Su direnci sağlar. Renkli kozmetikte son ürüne yumuşaklık, parlaklık ve pigment dispersiyonu kazandırır. Aglomerat oluşumunu azaltır. 
CETYL DM Cetyl Dimethicone 280 %100 silikondur. 25 oC'de refraktif indeksi 1.434'tür. Cilt bakım ve güeş bakım ürünlerinde ürüne yumuşaklık, ipeksilik, yayılabilirlik kazandırır ve yapışkanlığı ve beyazlaşmayı azaltıcı etki gösterir. Su direnci sağlar. Renkli kozmetikte son ürüne yumuşaklık, parlaklık ve pigment dispersiyonu kazandırır. Aglomerat oluşumunu azaltır. 
STEARYL DM STEARYL Dimethicone 150 (40 oC'de) %100 silikondur. Saça parlaklık ve ısıl dayanım sağlar. Cilt bakım ve güeş bakım ürünlerinde ürüne yumuşaklık, ipeksilik, yayılabilirlik kazandırır ve yapışkanlığı ve beyazlaşmayı azaltıcı etki gösterir. Su direnci sağlar. Renkli kozmetikte son ürüne yumuşaklık, parlaklık ve pigment dispersiyonu kazandırır. Kalıcılığı arttırır.