Whatsapp
Hızlı İletişim
Hızlı İletişim+90 216 305 95 77+90 216 305 19 69info@oktrade.com.tr
ANASAYFA KURUMSAL DİSTRİBÜTÖRLÜKLER ÜRÜNLER GÜNCEL İLETİŞİM
- ÜYELİK -
GİRİŞ YAP KAYIT OL

- ÜRÜNLER -

KOZMETİK - AC-α-Arbutin
KOZMETİK

INCI : Alpha-Arbutin

 

AC-α-Arbutin, cildi güzelleştirmek ve beyazlatmak için kullanılan yeni bir aktif bileşik türüdür. Cilde hızla emilebilir ve seçici olarak tirozinaz aktivitesini inhibe edebilir. Beyazlatıcı cilt bakım ürünlerinde kullanılan saf, suda çözünen, biyosentetik aktif bir maddedir.

 

- Tüm cilt tiplerinde aydınlatma ve eşit cilt tonunu destekler.

-Yaşlılık lekelerininin küçülmesine yardımcıdır.

-UV maruziyeti sonrasında cildin bronzlaşma derecesini azaltır.